Straffe toebak


Een sterk idee is goud waard!
CroqueMadame bedenkt crossmediale strategieën en creatieve concepten op maat van uw merk en doelstellingen.

Contacteer ons vrijblijvend

Crossmediaal is het beste van de werelden on- & offline, samenbrengen. Campagnes die on- & offline marketing perfect doen matchen. Uw bedrijf heeft een logo, huisstijl en/of nieuwe website nodig. Uw campagnes de juiste doelgroep. Wij zetten uw product of bedrijf in de kijker!

U kunt dus bij ons terecht voor uw website, app & voor uw geprinte/gedrukte media. Elk medium heeft zijn sterktes. Wij brengen alles op één lijn zodat uw voor uw product of bedrijf de beste oplossing krijgt.

We kiezen voor indrukwekkende beelden en een oersterke boodschap

Failing ForwardFailing Forward
BizideeBizidee

Falen werkt

Er rust nog steeds een groot taboe op falend ondernemerschap (en falen in het algemeen) in Vlaanderen.
Dit project beoogt een brede campagne, gericht op sensibilisering rond het onderwerp, positieve beeldvorming met het oog op het doorbreken van het taboe alsook een blijvende cultuurverandering, en dit door het aanbieden van laagdrempelige getuigenissen van ondernemers en andere rolmodellen over het vallen en opstaan dat aan hun huidige succes is voorafgegaan.

De visuals

Bizidee

Het Bizidee team werkt samen met heel wat experts en coaches aan het slagen van start-ups. Contacteer hen voor vragen over je idee of ondernemingsplan.

Heb je een goed idee dat staat te springen om naar buiten te komen? Bij Bizidee worden ideeën gekneed naar concrete ondernemingsplannen. Bizidee geeft jouw startup alle kansen tot slagen.

De visuals